Inschrijven bij De Vijf Slagen

Lid worden
Omdat ons volkstuinpark onderdeel is van de Bond van Volkstuinders dient u eerst lid te worden van de Bond. Informatie over contributie en inschrijving vindt u op de website van de Bond van Volkstuinders.

Inschrijven bij De Vijf Slagen
Zodra u aspirant-lid bent geworden van de Bond van Volkstuinders, kunt u zich met uw lidmaatschapsnummer inschrijven bij De Vijf Slagen. Dit doet u via onderstaand formulier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging en informatie en een uitnodiging om kennis te maken. Als er geen tuin beschikbaar is voor bruikleen wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Kosten
Het inschrijfgeld (entreekosten) voor ons park bedraagt eenmalig € 70,- . Daarnaast betaalt u een borg voor de tuin (€ 150,-) en voor de toegangssleutel (€ 50,-). Beide borgen krijgt u terug bij opzegging van uw tuin. De jaarlijkse tuinlasten bedragen ongeveer € 220,-. De overnameprijs van een schuurtje, kas en beplanting is afhankelijk van de staat van onderhoud (taxatierapport beschikbaar).

Kennismaking
In het tuinseizoen (van 1 april tot 1 november) kunt u elke dag tot 20.00 uur een kijkje nemen in ons volkstuinpark. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met bestuur@devijfslagen.nl

INSCHRIJFFORMULIER DE VIJF SLAGEN
Geslacht*
man
vrouw
wil niet zeggen
Toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken:

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken