Info Voor Tuinders

Openingstijden Clubhuis
Gedurende dit seizoen is het clubhuis vanaf 1 april in de ochtend en middag geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 13.00u. U bent altijd welkom voor een kopje thee/koffie, voor uw vragen en ideeën of gewoon voor de gezelligheid. We hopen u daar regelmatig tegen te komen!

Hek op slot
Van november tot april blijft het toegangshek permanent gesloten. Kom je binnen –  hek achter je op slot. Ga je weg – hek achter je op slot. In het tuinseizoen doet de laatste tuinder het (zij)hek op slot.

Open vuur
Vuurtje stoken en ’s avonds bij een lekker vuurtje in de tuin zitten klinkt aantrekkelijk. Het kan dus geen kwaad om af en toe iedereen weer te herinneren aan bepaalde regels. Zo zegt artikel 6 van het tuinreglement van de Bond van Volkstuinders dat het niet is toegestaan in de open lucht open vuur te hebben met inbegrip van vuurpotten, vuurkorven e.d. Barbecueën is hiervan uitgezonderd. Hetzelfde artikel 6 staat niet toe afval op de tuin, het tuinpark of op het parkeerterrein te verbranden.

Mail
Het komt soms voor dat berichten verzonden vanuit De Vijf Slagen in uw spambox terechtkomen. Ontvangt u als tuinder nooit berichten van De Vijf Slagen? Check dan uw spambox en vink aan dat de e-mail verzonden vanaf @devijfslagen.nl geen spam is. Hierdoor belandt de mail in het vervolg in de inbox van uw mailaccount.

Werkbeurten 2019
Op deze pagina vindt u het rooster van de werkbeurten in 2019. We vragen ook extra aandacht voor de ‘spelregels’ van de werkbeurten.

Contact met De Vijf Slagen
Berichten aan het bestuur kunnen gericht worden aan:
bestuur@devijfslagen.nl

Berichten over tuinopzegging:
tuinverhuur@devijfslagen.nl

Berichten over werkbeurten:
werkbeurten@devijfslagen.nl

Berichten over betalingen, adreswijzigingen:
penningmeester@devijfslagen.nl