Inschrijven


Inschrijfformulier


Naam:*

Geboortedatum:*

Geslacht:*
ManVrouw

Straat- en huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Telefoon:*

E-mail:*

Lidnummer BVV (ben je geen lid? meld je dan aan bij de BVV):*

Beroep en/of hobby's:*

Opmerkingen:

* verplicht invullenKennismaking
In het tuinseizoen (april t/m oktober) kunt u elke dag tot zonsondergang een kijkje nemen in ons volkstuinpark. Voor informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met tuinverhuur@devijfslagen.nl of met bestuurslid Vasanti Geestman op telefoonnummer 06 312 500 83.

Lid worden
Omdat ons volkstuinpark onderdeel is van de Bond van Volkstuinders dient u eerst lid te worden van de Bond.  Informatie over contributie en inschrijving vindt u op de website van de Bond van Volkstuinders.

Inschrijven bij De Vijf Slagen
Zodra u aspirant-lid bent geworden van de Bond van Volkstuinders, kunt u zich inschrijven bij De Vijf Slagen. Dit kunt u via dit formulier doen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Als er niet direct een tuin beschikbaar is voor bruikleen wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Kosten
Het inschrijfgeld (entreekosten) voor ons park bedraagt eenmalig € 70,- . Daarnaast betaalt u een borg voor de tuin (€ 150,-) en voor de toegangssleutel (€ 50,-).  Beide borgen krijgt u terug bij opzegging van uw tuin.  De jaarlijkse tuinlasten bedragen ongeveer € 220,-.  De overnameprijs van een schuurtje, kas en struiken is afhankelijk van de staat van onderhoud (taxatierapport beschikbaar).