Inschrijven


Inschrijfformulier


Naam:*

Geboortedatum:*

Geslacht:*
ManVrouw

Straat- en huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Telefoon:*

E-mail:*

Lidnummer BVV:*

Beroep en/of hobby's:*

Opmerkingen:

* verplicht invullenKennismaking
In het tuinseizoen (apr-okt) kunt u elke dag tot zonsondergang een kijkje nemen in ons volkstuinpark. Voor informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met tuinverhuur@devijfslagen.nl of met Vasanti Geestman T. 06-31250083.

Lid worden
Omdat ons tuinpark onderdeel is van de Bond van Volkstuinders moet u eerst lid worden van de Bond.  Informatie over contributie en inschrijving vindt u op de website van de Bond van Volkstuinders.

Inschrijven bij De Vijf Slagen
Zodra u aspirant-lid bent geworden van de Bond van Volkstuinders, kunt u zich inschrijven bij De Vijf Slagen. Dit kunt u via dit formulier doen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Als er niet direct een tuin beschikbaar is voor bruikleen wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Kosten
Het inschrijfgeld (entreekosten) voor ons park bedraagt eenmalig € 70,- . Daarnaast betaalt u een borg voor de tuin (150,-) en voor de toegangssleutel (50,-).  Beide borgen krijgt u terug bij opzegging van uw tuin.  De jaarlijkse tuinlasten bedragen ongeveer € 220,-.  De overnameprijs van een schuurtje, kas en struiken is afhankelijk van de staat van onderhoud (taxatierapport beschikbaar).