Inschrijven bij De Vijf Slagen

Lid worden
Omdat ons volkstuinpark onderdeel is van de Bond van Volkstuinders dient u eerst lid te worden van de Bond. Informatie over contributie en inschrijving vindt u op de website van de Bond van Volkstuinders.

Inschrijven bij De Vijf Slagen
Zodra u aspirant-lid bent geworden van de Bond van Volkstuinders, kunt u zich met uw lidmaatschapsnummer inschrijven bij De Vijf Slagen. Dit doet u via onderstaand formulier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging en informatie en een uitnodiging om kennis te maken. Als er geen tuin beschikbaar is voor bruikleen wordt u op de wachtlijst geplaatst.

De wachtlijst is vanaf januari 2021 openbaar en wordt iedere twee maanden gepubliceerd. Omwille van privacy publiceren wij alleen de laatste drie cijfers van uw lidnummer en uw initialen. Leest u vooral ook de toelichting op de wachtlijst:
 
OPEN HIER DE TOELICHTING OP DE WACHTLIJST
OPEN HIER DE WACHTLIJST DECEMBER 2021

Kosten (index 2021)
Het inschrijfgeld (entreekosten) voor ons park bedraagt eenmalig € 70,- . Daarnaast betaalt u een borg voor de tuin (€ 150,-) en voor de toegangssleutel (€ 50,-). Beide borgen krijgt u terug bij opzegging van uw tuin. De jaarlijkse tuinlasten bedragen ongeveer € 220,-. De overnameprijs van een schuurtje, kas en beplanting is afhankelijk van de staat van onderhoud (taxatierapport beschikbaar).

Kennismaking
In het tuinseizoen (van 1 april tot 1 november) kunt u elke dag tot 20.00 uur een kijkje nemen in ons volkstuinpark. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met bestuur@devijfslagen.nl

INSCHRIJFFORMULIER DE VIJF SLAGEN
Toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken:
Versturen

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken