Inschrijven bij De Vijf Slagen

Lid worden
Omdat ons volkstuinpark onderdeel is van de Bond van Volkstuinders dient u eerst lid te worden van de Bond. Informatie over contributie en inschrijving vindt u op de website van de Bond van Volkstuinders.

Inschrijven bij De Vijf Slagen
Zodra u aspirant-lid bent geworden van de Bond van Volkstuinders, kunt u zich met uw lidmaatschapsnummer inschrijven bij De Vijf Slagen. Dit doet u via onderstaand formulier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging en informatie en een uitnodiging om kennis te maken. Als er geen tuin beschikbaar is voor bruikleen wordt u op de wachtlijst geplaatst.

De wachtlijst is openbaar en wordt regelmatig (ververst) gepubliceerd. Omwille van privacy publiceren wij alleen de laatste drie cijfers van uw lidmaatschapsnummer en uw initialen. Heeft u zich ingeschreven? U kunt altijd informatie krijgen van het bestuur om te vragen op welk nummer u nu staat. Lees ook de toelichting op de wachtlijst:
 
OPEN HIER DE TOELICHTING OP DE WACHTLIJST
OPEN HIER DE WACHTLIJST

Wat kost een tuin?
Een tuin op ons park kost ongeveer € 250.- per jaar. In dit bedrag zitten de contributies, de grondhuur, eventuele belastingen en gemeenschappelijke kosten zoals bijvoorbeeld onderhoudskosten voor ons park en het clubhuis.
De vaste en eenmalige entreekosten zijn € 75.-. Daarnaast betaalt u een borg voor de tuin (€ 250.-) en voor de sleutel van het toegangshek/toilet (€ 50.-). Deze borgen krijgt u weer terug bij beëindiging van uw lidmaatschap indien u de tuin en sleutel in goede staat retourneert.

Overnamekosten
Het kan zijn dat er overnamekosten betaalt dienen te worden voor bijvoorbeeld een schuurtje of kas die al op de tuin aanwezig is. De waarde hiervan wordt bepaald door een onafhankelijke taxatiecommissie. U dient dit getaxeerde overnamebedrag direct te betalen door het bedrag over te maken aan de Bond van Volkstuinders. De Bond maakt het bedrag vervolgens over aan de vertrekkende tuinder.

Kennismaking
In het tuinseizoen (van 1 april tot 1 november) kunt u elke dag tot 20.00 uur een kijkje nemen in ons volkstuinpark. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met bestuur@devijfslagen.nl

INSCHRIJFFORMULIER DE VIJF SLAGEN
Toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken:
Versturen

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken