Inschrijven


Inschrijfformulier


Voor- en achternaam:*

Geboortedatum:*

Geslacht:*
MVX

Straat en huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Telefoon:*

E-mailadres:*

Lidnummer BVV (bent u geen lid? meld u zich dan aan bij de BVV):*

Beroep en/of hobby's:*

Opmerkingen:

Toestemming persoonsgegevens te verwerken (uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt)*:
Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.

* = verplicht invullenLid worden
Omdat ons volkstuinpark onderdeel is van de Bond van Volkstuinders dient u eerst lid te worden van de Bond. Informatie over contributie en inschrijving vindt u op de website van de Bond van Volkstuinders.

Inschrijven bij De Vijf Slagen
Zodra u aspirant-lid bent geworden van de Bond van Volkstuinders, kunt u zich inschrijven bij De Vijf Slagen. Dit kunt u via dit formulier doen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Als er niet direct een tuin beschikbaar is voor bruikleen wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Kosten
Het inschrijfgeld (entreekosten) voor ons park bedraagt eenmalig € 70,- . Daarnaast betaalt u een borg voor de tuin (€ 150,-) en voor de toegangssleutel (€ 50,-). Beide borgen krijgt u terug bij opzegging van uw tuin. De jaarlijkse tuinlasten bedragen ongeveer € 220,-. De overnameprijs van een schuurtje, kas en struiken is afhankelijk van de staat van onderhoud (taxatierapport beschikbaar).

Kennismaking
In het tuinseizoen (van 1 april tot 1 november) kunt u elke dag tot zonsondergang een kijkje nemen in ons volkstuinpark. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met tuinverhuur@devijfslagen.nl.