NIEUWSBRIEF DE VIJF SLAGEN

EXTRA UITGAVE
MAART 2022

Periodiek nieuwsbrief | Nutstuinpark De Vijf Slagen | Amsterdam Zuidoost 

IN MEMORIAM

11 Dagen voor zijn 86ste verjaardag bereikte het afdelingsbestuur het droevige nieuws dat de heer Barka is overleden. Barka was voor De Vijf Slagen een tuinder van het allereerste uur. Met hem verliezen wij een iconisch persoon, velen zullen hem missen. Aanstaande donderdag 17 maart is er een afscheidsdienst, aansluitend zal op De Nieuwe Ooster de begrafenis plaatsvinden. Belangstellenden kunnen bij de dienst aanwezig zijn of de dienst virtueel bijwonen.
OPEN ROUWKAART

In onze nieuwsbrief van september vorig jaar een interview met Barka. Wilt u dat interview nogmaals lezen?
OPEN INTERVIEW BARKA

LENTE!

Het voorjaar ontwaakt, de lente toont haar ontluikende pracht in frisse kleuren en geuren. Ook op De Vijf Slagen zijn al veel tuinders begonnen om er weer een mooi seizoen van te maken. Veel tuinders zijn hun oude troep aan het opruimen en andere tuinders maken van de gelegenheid gebruik om hun perceel op te hogen, kortom, bedrijvigheid alom. Op zaterdag 9 april willen wij er een feestelijk tintje aan geven. Komt u ook? Tussen 12.00 en 14.00 uur bent u van harte welkom op het terras voor ons clubgebouw.

Tuinbeurten
Met de opening van het nieuwe tuinseizoen van 31 maart t/m 31 oktober 2022, zullen ook de tuinbeurten weer beginnen. Vijf keer twee uurtjes per tuinder voor een heel seizoen groenplezier. Op zaterdag 2 april van 10.00 - 12.00 uur zal Groep 1 de aftrap geven van de tuinbeurten. De tuincommissie zal het tuinbeurtenrooster snel bekend maken, houd deze ‘Postbode’ in de gaten.

Bomen snoeien

De twee bomen-snoeiweekenden waren een groot succes. Vooral de entree van ons park ligt er weer netjes bij. Alle tuinders die zich hiervoor ingezet hebben: hartelijk dank, zonder jullie was dit niet gelukt! En alle tuinders die wel hadden willen helpen, maar niet konden: er komt beslist een volgende keer.

Colofon
De Vijf Slagen nieuwsbrief staat onder redactie van het bestuur en is met zorg samengesteld. Wij maken u erop attent dat deze nieuwsbrief geheel op vrijwillige basis en in vrije tijd geproduceerd wordt. Bijdragen en suggesties van leden zijn van harte welkom. Op de ledenpagina van onze website vindt u alle overige informatie en adressen. Aan het lezen en ontvangen van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Het bestuur neemt geen verantwoording voor verstrekte informatie in tekst en beeld van derden. Type-, zetfouten en wijzigingen onder voorbehoud. Copyright De Vijf Slagen 2022.

Volg ons op Facebook en Instagram

Aanmelden voor nieuwsbrief

Voor onze fans, verschijnt 6x per jaar (tuinleden ontvangen het automatisch)

Contact

Volkstuinpark De Vijf Slagen
Tafelbergweg 50
1105 BR Amsterdam


info@devijfslagen.nl
www.devijfslagen.nl